AMANIDES I ENTRANTS

|
|
ARROSSOS I FIDEUÀS

|
Amanida de tomàquet amb formatge de cabra i oli d'alfàbrega |
|
Paella "Can Lluís" |
Amanida de tonyina i sardines |
|
Fideuà |
Amanida de formatge i anxoves de l'Escala |
|
Fideuà negra |
Amanida tèbia de formatge de cabra |
|
Arròs negra "Can Lluís" |
Amanida de salmó marinat |
|
Paella de llamàntol |
Macarrons gratinats amb formatge |
|
Arròs melós / caldós de llamàntol |
Croquetes de pollastre |
|
Arròs melós / caldós de llamàntol nacional del viver |
Pernil Ibèric |
|
Arròs melós / caldós de llagosta nacional del viver |
|
|
|
MARISC I CLOÏSES

|
|
CARNS

|
Calamars a l'andalusa |
|
Carn de xai amb guarnició |
Cloïsses del Delta |
|
Entrecot a la brasa amb patates |
Xipirons d'Arenys |
|
Filet de vedella amb foie |
Escamarlanets d'Arenys saltejats |
|
Botifarra amb patates |
Gambetes vermelles flamejades |
|
|
Gambetes d'Arenys saltejades |
|
|
Gambes d'Arenys a la planxa |
|
|
Musclos de roca a la marinera |
|
|
Navalles de St. Carles de la Ràpita |
|
|
Coquines o tellerines |
|
|
Zamburinyes |
|
|
Espardenyes d'Arenys |
|
|
|
|
|
PEIX

|
|
MARISC DEL NOSTRE VIVER

|
Llobarro a la brasa o al forn |
|
Cloïsses de carril mitjanes a la planxa |
Salmó a la planxa amb verduretes |
|
Cloïsses de Carril XXL vives o a la plancha |
Peix salvatge de la llotja d'Arenys |
|
Llagosta nacional |
Morralla |
|
Llamàntol nacional |
|
|
Llamàntol americà |
|
|
Ostres Guillardeau (Segons temporada) |